Cara Baca WhatsApp Pasangan Anda Tanpa Diketahui Mereka

Salah satu medium berlaku kecurangan pada masa kini adalah melalui aplikasi WhatsApp. Jika anda menyedari pasangan anda kerap memegang telefon bimbit dalam keadaan meragukan saban hari, artikel ini sesuai untuk anda.

WhatsApp mungkin boleh digodam atau dimanipulasikan secara tidak langsung dengan melanggan aplikasi berbayar, tetapi berbaloikah sekiranya anda menjumpai kaedah lain yang lebih cepat, mudah dan murah? Di sini kami kongsikan teknik mudah untuk hack Whatsapp pasangan anda tanpa dikesan.

Apa yang anda perlukan hanyalah 3 perkara; smartphone pasangan anda, smartphone/laptop milik anda serta sambungan internet.

Salah satu cara yang mudah adalah anda hanya perlu meminta telefon pasangan anda. Hanya satu kali. Gunakan alasan untuk menghantar mesej kepada rakan anda dan katakan bahawa telefon anda kehabisan kredit. Yakinkan pasangan anda untuk perkara ini.

Terdapat 2 cara yang boleh digunakan sama ada melalui smartphone ataupun laptop.

1. Laptop (*Video bermula pada minit 1:27.)
2. Smartphone

Penggunaan smartphone untuk membuka aplikasi WhatsApp pasangan anda adalah sama dengan kaedah laptop, iaitu dengan cara anda menggantikan smartphone anda sebagai alat untuk melayari a�?Whatsapp Weba�� menerusi Google Chrome smartphone anda.

1.Buka laman web Google Chrome pada smartphone kepunyaan anda. Pilih a�?Request Desktop Sitea�� di bahagian aturan. Pergi ke laman web ini a�� https://www.whatsapp.com/web .
2. Lakukan prosedur yang sama kepada smartphone pasangan anda seperti dalam video atau dibawah.

Video di bawah menunjukan teknik membuka whatsapp pasangan anda menggunakan smartphone. Anda boleh tonton untuk lebih faham teknik bagi penggunaan smartphone